2014. november 22., szombat

Adventi naptár dobozokból, nyomtatható mintákkal

Az ötlet a Powerful Mothering nevű honlapról származik. Elsőre szerelem volt az alkotás! Könnyű elkészíteni és a gyerekeknek is igazán nagy meglepetés lesz. Az osztályteremben is kiváló dekoráció. Elkészíthetjük egy technika óra alkalmával, vagy akár otthon is gyerkőcökkel. Csak ragasztó, olló kell és néhány dolog amivel meg lehet tölteni.

Nem is húzom tovább az időt! A leírás íme magyarul:

Ha nagyon egyszerű és cuki adventi kalendáriumot keresel, akkor rá is találtál. Nagyon könnyű elkészíteni és a dobozok is variálhatók.

A karácsonyig tartó visszaszámlálást is élvezetessé is lehet vele tenni.


Elsőként töltsd le innen és nyomtasd ki. Majd szerintem ragaszd rá valami keményebb papírra. De ha egyenesen tudsz ilyen minőségű papírra nyomtatni azt is megteheted.

Ezután vágd ki majd ragasztóval állítsd össze a dobozokat. Töltsd meg őket cukorral, édességgel és játékkal minden dobozt. De akár személyre szóló üzeneteket is beletehetsz.

 Tegyünk bele krepp papír csíkokat, hogy izgalmasabb legyen a kibontása. És persze szép színessé is teszi őket.





Ha készen vagyunk a "feltöltésükkel" ragasszuk le őket valamilyen szép karácsonyi matricával, vagy egyszerűen átlátszó cellux ragasztóval. De, hogy újra lehessen rögzíteni a tetejét, akkor szerezzünk be gyurmaragasztót és csak tapasszuk vissza


Ezt már csak a dobozok egymásra pakolgatása követi és a várva várt bontás.





Jó szórakozást hozzá!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése